alexandra Upoznajes se sa clanovima
Broj poruka : 55 Datum upisa : 07.01.2010
| Naslov: My Diary...... by AleXandra Sub Jan 09, 2010 1:09 am | |
| | |
|
| Naslov: Re: My Diary...... by AleXandra Sub Jan 09, 2010 1:24 am | |
| I strana
08.01.2010., petak...
Ahh... Napokon sam joj rekla. Pa jer ona moja najbolja drugarica ili sta.... Nina (moja "najbolja drugarica"): "e blokirala sam jovany. poslala mi je neku poruku za badnje vece.. al' lepa poruka i ja sam joj napisala da me ne smara vise.. i nije nista odgovorila.. onda sam je izbrisala iz prijatelja i blokirala... xD" Ja: Ok. Ali nisi se posvadjala s njom. Nego je otkacila. I to privremeno. Sta ti fali da joj lepo kazes u lice sta mislis o njoj?? Ja sam je otkacila 100 puta, ali me ona ponovo smarala, i na kraju sam joj rekla sta mislim o njoj. Ali ne teram te ja da ti radis sta neces. samo ti otvaram oci . Da mi se ne zalis posle sto te smara. I da ne bude da ti nisam rekla... Shvati, to nije bilo svadjanje, nego si je *otkacila* I ona je bilde, meni se nesto kurci da se druzi s tobom i smara me, samo zato sto ti nemas "hrabrosti", ili sta vec da joj jednostavno kazes da je debil Msm ja uvek ljudima u facu kazem sta mislim o njemu. Cim je ona pocela da me nervira, rekla sam joj...a ne da se smaram tamo s njom, nznm kako ti ne dosadi, ali ok. Necu da se mesam u to. Samo nemoj da mi pricas posle kako te smara....jer videces da cete smarati ....
Ne verujem..... Kako nema hrabrosti! Otkacila" je Jovanu, a Jovana joj je rekla "Ta alexandra mnogo prica bajke"! I Nina joj nista nije rekla. Sad ispadne da sam ja nagovarala Ninu, a ona se meni zali kako je Jovana smara... Tako da sam ja napisala Jovani poruku:
"1. Ja ti nisam ni pregledala pismeni iz eng., a i to ce ti razredna pokazati u ponedeljak 2.Nerviras Ninu jos pre nego sto smo se ja i ti posvadjale, ali te je ona tek sad isqlirala...ja nini nista nisam rekla, jer sam s tobom odavno zavrsila 3. Nemoj da sam cula da si me jos jednom uzela u usta, ima haos da ti napravim"
Ali Jovana mi nije odgovorila....msm ta pacenica nikad ni nema kredita.... Grrrrr, kako ne shvata da je CELA SKOLA mrzi?!?!?! I necu samo ja de je bijem u ponedeljak, nego svi iz '96., '95., '94. generacije...opusteno... Sad idem da citam "Hajduk Stanka"... moram do ponedeljka da zavrsim...samo jos 300 strana .... Smor.... Laku noc.
Tvoja AleX slobodno komentarisite.... :* | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My Diary...... by AleXandra | |
| |
|